Menu

Consulten

ConsultenConsulten energetische therapie

Een energetische sessie brengt rust, ontlading en een nieuwe balans

Van nature kan ik het aura van een ander voelen en waar er storingen in de energie zitten. Eenmaal “verbonden” met zo’n plek gebeurt er iets. De spanning verdwijnt, de pijn verlicht.

Naast dit energetisch werk werk ik ook met een aantal andere technieken en inzichten uit onder andere hypnose, voice dialogue en tal van oude wijsheden.

Na een behandeling van mij mag je verwachten dat de behandelde energiebanen in je lichaam weer beter  stromen. Bij pijnklachten kan de pijn minder zijn. Verder kunnen er verschillende effecten optreden. Wees open.

In het intakegesprek en via een bodyscan met mijn handen sporen we de plekken op die aandacht vragen. Spanning in het lichaam en de bijbehorende energieblokkades kunnen bijdragen aan ziektes en kwalen. Oude pijn en traumatische gebeurtenissen uit het verleden liggen daaraan vaak ten grondslag.

Sommige plekken hebben een teveel aan energie, op andere plekken mag er juist energie bij. Via mijn handen kanaliseer ik die energie, doe intuïtief wat nodig is en geef daarmee een impuls aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Soms krijg ik beelden van het oorspronkelijke trauma, soms krijgt de cliënt dit soort beelden.  Verwelkom het dan. Het is een teken dat het weer in je bewustzijn aan het licht mag komen. Zo kun je het een plekje geven in je leven en hoeft het niet meer verstopt te zitten. Zo kun je bevorderen dat de klachten niet meer terug hoeven te komen.

In de periode na de behandeling kan het zijn dat een beginverergering  optreedt, dat is een goed teken. Er is dan een proces op gang gekomen. Maar het kan ook zijn dat je meteen verbetering van je klachten opmerkt.

Uiteraard vervangt mijn behandeling niet een bezoek aan een arts. Raadpleeg bij ernstige klachten dus altijd een dokter

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Diepe ontspanning
  • Pijn verlichting
  • Bodyscan
  • Innerlijke blokkades opruimen