Menu

Geïntegreerde persoonlijke ontwikkelingGeïntegreerde persoonlijke ontwikkeling


Het één kan niet zonder het ander

Geïntegreerde persoonlijke ontwikkeling gaat uit van het principe dat je beter, hoger en sterker kunt bouwen op een stevig fundament en een gestructureerde bouw waarbij één eerst helemaal wordt afgemaakt en pas daarna aan de volgende laag wordt begonnen.

We geven aandacht aan alle delen van onszelf met als doel: Sterker in het leven staan en het leven ten volle kunnen ervaren.

Meditaties

Actieve, passieve, zen, energie, bodyscan…

Er zijn vele meditaties mogelijk met verschillende intenties en resultaten. Vanuit mijn ervaring met verschillende soorten hierin, aangevuld met technieken uit hypnose en energetische hypnose kan ik je snel op weg helpen naar diepe staten van ontspanning en meditatie.

Schaduw werk

Vanuit een meditatieve staat leren we waarnemen zonder oordeel. Hierdoor wordt de waarneming helderder en leren we de delen van onszelf te zien die nog verborgen bleven.

Systemisch werk

Systemisch werk (een vorm van opstellingen) is een directe werkvorm om met overtuigingen, oude energieën af te rekenen en relaties nieuw leven in te blazen.

Er wordt direct gewerkt met de ervaring en weinig met woorden.

 

Energiewerk

Aura, levensenergie, het Chinese Chi, de universele energie van Reiki, iemand die “straalt” van de energie.

We weten het allemaal en we kennen het allemaal. Maar toch.

Vanuit de leer van intuïtieve ontwikkeling gaan we mediteren, luisteren, voelen en spelen met energie. Maken de energiekanalen in de handen open en gaan voelen op afstand. De betekenis en werking van de chakra’s komen hierin ook uitgebreid aan bod. 

 

Context

Wie zijn wij, waarom zijn wij, waar hebben we recht op? Hoe worden we gelukkig?

Onze overtuigingen hielden ons gevangen. Die laten we los. Onbevangen tussen eindeloze mogelijkheden gaan we hernieuwd en anders naar de wereld kijken, we gaan de wereld anders zien. De wereld veranderd. We doen het allemaal zelf.