Menu

Over mij

Over mijRob van de Griend

 
 Van nature kan ik de energieën voelen die omschreven kunnen worden als: Chi, Levensenergie, Aura, Magnetisme.  
Energie voelen in mijn handen is voor mij een vanzelfsprekend iets, dat nooit anders is geweest. Ik dacht als kind dat iedereen dat zo had. 

Rond mijn twintigste kwam ik voor het eerst in aanraking met een energetische healer. Ik herkende onmiddellijk wat ze deed en zag mijzelf dat ook met overtuiging doen. 
Spelenderwijs en intuïtief begon ik met het behandelen van uiteenlopende klachten. Het “toeval” zorgde ook dat er steeds inspirerende leraren en oefenmaterialen in mijn leven opdoken.

Omdat ik meer wilde weten en kunnen, ben ik onder andere na een Reiki-training verder gaan studeren, bij de School voor Intuïtieve Ontwikkeling. Veel van mijn eigen ervaringen vielen daar op hun plaats. Dit gaf een bredere basis om verantwoord vanuit te werken. Hier heb ik ook de meditaties geleerd, waarmee ik anderen kan leren om bij dit energie-bewustzijn aan te komen.
Iedereen is van nature in staat om elkaars energieën te voelen en bewust te beïnvloeden. 
 
Vanuit mijn wens om hiermee te gaan werken, heb ik mij verdiept in de spirituele en psychische mechanismes, die ons dagelijks leven en ons welzijn regeren. Zoals overtuigingen, suggestie, geloof, vertrouwen, stress, leefwijzen of opgevoed worden door ouders, die het ook niet weten.
 
Mijn verdere ontwikkeling gaat nu niet alleen over de technieken zelf, maar over mijn eigen ontwikkeling als persoon. Ik volg hierbij in essentie het pad van Integral Zen.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun eigen authentieke innerlijke wereld. Vrij van blokkades die in de weg staan!